Прогноз курса эфириума на 2020! Українцям набрид карантин [укр. 01.05.2020]

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от Мавродий
105 Просмотры
Курс Доллара На Неделю Прогноз На Неделю Банки Ру... Українцям, схоже, набрид карантин, тож вони почали все частіше "шастати". Принаймні, про це свідчить соціологічне дослідження, проведене групою "Рейтинг".

Так, 29% респондентів зізналися, що виходять на вулицю по два, а то і більше, рази на день, навіть попри карантин. І це при тому, що ще 2 тижні тому таких "сміливців" було на 10% менше.

Один раз на день свої домівки покидають близько чверті українців, ще 37% опитаних виходять "в люди" раз на декілька днів. Решта (а таких найменше) - намагаються взагалі уникати контактів із зовнішнім світом.

Цікаво, що найсумлінніше дотримуються карантину жінки, найстарші та найбідніші опитані. Таким чином, чим менше респонденти дивляться новини, тим частіше виходять з дому під час карантину.

Дослідження проводилося соціологічною групою "Рейтинг" протягом 24-25 квітня. Методом телефонного інтерв'ю було опитано населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово непідконтрольних територій. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,8%.

ПОДПИСЫВАЙСЯ на канал➡️ ooCGy1
Прямой эфир Rabinovich TV: r_KwF29dz7c
Сайт:

Мы в соцсетях: Facebook: rabinovich.tvchannel/
Twitter: Rabinovich_TV
Telegram: Rabinovich_TV
Іnstagram: rabinovich_tv/

#RabinovichTV #новости #онлайн #политика #політика #онлайн #карантин #статистика #влада #коронавірус #опитування #новини_України #чиновники

Rabinovich TV – интервью с первыми лицами, политические инсайды, гифки с политиками и подборки депутатов-фриков, которые гоняются за упоминаниями в медиа.

И это бесплатно
Категория
Экономические Прогнозы
Теги
прогноз курса эфириума на 2020

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.