ФЕВРУАРИ 2021г.-ОБЩА месечна енергийна таро прогноза/текстът е под видеото/

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Добавлено от l1nker
90 Просмотры
Прогноз Курса Канадского Доллара К Доллару Сша. Честит нов месец ФЕВРУАРИ 2021г.!

Oбща месечна енергийна таро прогноза за период: 01.02-28.02.2021г.

✔КРАЛИЦА ПЕНТАКЛИ
✔ДЕСЯТКА ЧАШИ
✔КУЛАТА – XVI Голям Аркан

⚜КРАЛИЦА ПЕНТАКЛИ
Тази кралица е муза на Земята. Тя прави така, че красотата на всичко живо около нас да се прояви и се явява идеал в стремежа ни за физическо съвършенство. Щедра и поддържаща, тя внушава чувство на преданост и преклонение.

Тя визуализира и след това претворява в реалността цъфтеж и изобилие. Обича да се обгражда с красота. Умело управлява практическите въпроси, особено тези свързани с финанси. Освен това се чувства комфортно и в емоциалната сфера на живота.
Тя ни поднася енергията си този месец: енергия на умереност, грижа, големи сърца, добри и правдиви, трудолюбиви, умни и любящи.

Картата предупреждава да не изпадаме в сенчестата и страна и да не проявяваме егоизъм, крайна материалност, алчност, капризност, повърхностност, манипулативност, подозрителност, краен стремеж към статус и пари.

⚜ДЕСЯТКА ЧАШИ
Топъл огън, добри взаимотношения, емоционално удовлетворение от живота, доверие, спокойствие, зоната на домашния комфорт, добър приятел с нас, приятна компания, семейството, обединението, духовното единство, покой и безопасност с доверени близки хора, взаимен обмен на положителни чувства, да виждате чудесата и радостта в живота - ето енергийното значение на тази карта.

⚜КУЛАТА – XVI Голям Аркан
Пробуждащ знак. Всички предположения, истини, погледнати с некритично око, повърхностни ценности – всичко това са се оказали илюзии, които за секунда се разрушават до основите. Фундаментът, върху който са се градили очакванията се оказва твърде неустойчив.

В осъзнаването на тези горчиви истини се таят много страхове и отчаяния. Измисленият свят се срива и няма никакъв друг избор, освен да се приеме новата реалност. В подобен момент трябва да се прояви смирение относно загубите, да се премине през тях, да се научи урока и да се съберат сили за да се построи отново разрушеното, но вече на нов надежден фундамент.

Тази карта не е лоша. Напротив, тя озарява съзнанието ни и ни кара да прогледнем в чуждите и собствените си грешки и заблуди, довели до разрушителен резултат.
По такъв начин на внезапни промени, Вселената провокира бързо пробуждане, което надяваме се ще доведе до ново ниво на осъзнаване в живота.

Зоната на комфорт е нарушена. Катализаторът е задействан. Когато се стои дълго в подобна зона се ограничава и духовното развитие. Време е да се съгради нов комфорт, съответстващ на значими ценности, постоянни величини и стабилни основи подходящи за новите условия.

ОБОБЩЕНИЕ
Използвайки даровете на кралица Пентакли нека се обградим със сияеща красота и изобилие въплътено в наслаждението на това, което имаме.
Живейте в унисон с Вселената, почувствайте своето място в нея и се отдайте на вътрешното ви усещане за изпълненост.

Полезно е да споделяте своите безпокойства, чувство на вина и отчаяние с доверени приятели и близки или в семейството. Споделянето и разбирането ще помогне да получите емоционално удовлетворение, да се разсеете и да не акцентирате прекомерно на натрапчивото въображение. Приятелите и семейството са най-висша ценност. Пазете ги!

Приемете разрушителните сили, които разчистват пътя към новото и не забравяйте - вие можете да бъдете както мълнията, така и зданието, в което се удря тя.
Сменете парадигмите, насочвайте промените към доброто, направете своите реконструкции и се освободете от старото.

Обичен и красив в душата и сърцето месец февруари ви желая!❤
Категория
Экономические Прогнозы
Теги

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.